Объявления со всей Украины

Чи можна продати коротке волосся

Чи можна продати коротке волосся

By admin

Продаж та купівлю волосся можна справедливо назвати повноцінним напрямком в індустрії краси. З розвитком та популяризацією процедури нарощування дана послуга суттєво актуалізувалася, тому все більше дівчат ставлять питання, якої довжини можна продати волосся. Розберемо докладніше цю тему, а тим, хто ще не знає, де вигідно продати волосся, рекомендуємо заглянути в салон Zirkova.

Мінімальна довжина для продажу волосся

Допустима довжина при здачі волосся визначається салоном. Найчастіше для подальшого нарощування не приймають зрізи завдовжки менше ніж 40 см. Візуально таке волосся досягає рівня лопаток.

Якщо ваше волосся густе, в хорошому стані, але не досягло необхідної довжини, його може прийняти в постижерній майстерні. Однак враховуйте, що його вартість буде значно нижчою.

Як використовують коротке натуральне волосся

Отже, постижерна майстерня — це місце, де з натурального волосся виготовляються різні вироби: перуки, шиньйони, треси, накладні бакенбарди, бороди та навіть вуса. Така різноманітність виробів і дозволяє вміло використовувати натуральне волосся навіть мінімальної довжини.

З волосся довжиною менш як 40 см виготовляють як чоловічі, так і жіночі перуки, а також різні накладки, наприклад, коси, пучки та шиньйони. Завдяки їм зачіски набувають об’єму, створюється ефект мелірування. Волосся довжиною від 40 см застосовують для створення тресів, до яких надалі пришивають шпильки для самостійного кріплення. Такі вироби не підходять для збільшення довжини, але добре додають густину.

Що потрібно знати перед продажем волосся

Волосся вимагає підготовки, тому рішення про продаж не має бути спонтанним. Від якості волосся безпосередньо залежить його кінцева ціна. Не менше ніж за місяць відмовтеся від активного використання випрямлячів і плойок, а також замініть жорсткий агресивний сульфатний шампунь м’яким безсульфатним.

Безпосередньо перед продажем зріжте посічені кінчики і підрівняйте зріз, якщо волосся оформлене багатошарової стрижкою. Волосся для продажу не рекомендується зрізати заздалегідь і тривалий час зберігати, оскільки воно втрачає пружність і блиск. Усю масу волосся необхідно розділити на кілька пасм, зафіксувати силіконовими резинками і тільки після цього зрізати хвостики вище за рівень резинки.